Ångest

Japp, det är precis vad jag har. Råångest över att jag inte haft råd att köpa tjejerna något fint till skolstarten. Känner mig som världens SÄMSTA mamma, och det gör ONT när Corinne undrar varför hon inte har fått något nytt att ha på sig när flera av hennes kompisar fått det... blääää
Ja ja, pengar kommer in snart så visst ska dom få lite nya kläder, men det är ju just den första skoldagen som är så speciell.

Skit också!!


Kommentarer
Postat av: Viktoria

Du ska inte ha ångest för det. Mina barn har heller inte några nya kläder på sig imorgon. Dem har inte frågat efter det heller. Huvudsaken är väl att dina barn har hela och rena kläder på sig. Det finns många barn som inte har det.



Så lova mig att du inte har ångest imorgon!!!!!

2010-08-22 @ 18:33:18
Postat av: L

Ojdå... Hade inte ens en tanke på att det skulle vara nya kläder första dagen tillbaka i skolan. Är det någon oskriven regel som jag har missat kanske?? Mina barn har massor med kläder, men har inte några behov av att de skall vara "extra fina" på speciella dagar. Men det kanske dom borde vara?? ;)



All ångest är relativ och upp till den som har den att känna hur den påverkar en. Förstår att det känns jobbigt då C har tagit upp det själv. Jättesvårt det där att man ALLTID måste ligga på topp inom alla kategorier. Tyvärr är det nog ett "tjejproblem". Våra EGNA höga krav på Oss själva.



Sorry för romanen ;) Tänker på dig gumman ♥

2010-08-22 @ 20:44:23
URL: http://lenalarssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0