Gul bil...

Har äntligen fått tummen ur och börjat med mitt körkort.
Har kört 4 lektioner nu och jag kan säga att dagens väder inte var det bästa för att börja köra i stan. Men jag klarade det galant. En bonus blev ju att jag nu har full koll på hur vindrutetorkaren fungerar, haha.

Men oj så trött man blir av att köra, antar att det blir bättre med tiden, nu sitter man ju och vrålkoncentrerar sig hela tiden.

Nu får det bli soffläge en stund innan det är dax att laga middag.


Vardag

Skolstarten gick finfint för båda tjejerna igår.
Tog mig i kragen och skippade ångesten över bristen på nya kläder.
Istället för nya kläder fick tjejerna låna lite smycken av mig och jag la lite extra krut på att fixa frisyrerna. Tjejerna blev nöjda och jag likaså.

 

Ångest

Japp, det är precis vad jag har. Råångest över att jag inte haft råd att köpa tjejerna något fint till skolstarten. Känner mig som världens SÄMSTA mamma, och det gör ONT när Corinne undrar varför hon inte har fått något nytt att ha på sig när flera av hennes kompisar fått det... blääää
Ja ja, pengar kommer in snart så visst ska dom få lite nya kläder, men det är ju just den första skoldagen som är så speciell.

Skit också!!


Håhå jaja

Det blåser i träa ida...
Marknad i Rabbalshede idag, och som alla vet så innebär det dåligt väder.
Tänker ta en tur dit med syrran om ett par timmar, det ska ju tydligen klarna upp.
Inte för att jag ska ha något särskilt, men lite sockar behövs till tjejerna. Skönt för dom att ha några torra par extra i skolan.

Nu blir det en kopp kaffe i väntan på bättre väder!


Back on track

Hej hallå ja, nu va jag här igen...

Lite deppig över att sommaren är förbi, jag hann verkligen inte njuta av den. Kom mig till stranden tre gånger, det måste vara ett bottenrekord. Men jag har jobbat desto mer, mer än heltid. Arbetet har gett mig otroligt mycket lärdom, sån lärdom som man inte kan läsa sig till.

Nu drar skolan snart igång igen, och jag längtar faktiskt. Denna sista termin är det hårdplugg som gäller. Dessutom har jag börjat ta körlektioner, nu jäklar får ni se upp där ute på vägarna, haha.


RSS 2.0