Sjukhus

Idag har Tanja gjort sin njurröntgen.
Hon hade njurbäckeninflammation i våras och sedan dess har vi varit på tre olika kontroller på sjukhuset. Känns bra att dom kollar upp henne ordentligt.
Hon va så himla duktig, sa inte ett pip när sköterskan satte kanylen som kontrastvätskan skulle sprutas in i. Hon bara kollade nyfiket och frågade varför sköterskan gjorde som hon gjorde.
Efter detta upp till röntgen för att spruta i rätt mängd kontrastvätska och kika lite på röntgenrummet och välja film som skulle visas under röntgen.

Nu fick vi tre timmar "ledigt" så då åkte vi ut till Torp.
På Torp tog vi en snabblunch med underbara Lena som jag inte träffat irl sedan vi flyttade från uddevalla (drygt 7 år sedan). Så himla kul att ses igen, nu får det inte dröja lika länge tills nästa gång, för då kommer våra stora troll vara 15 år... Sug på den du ;)

Efter denna lilla avstickare begav vi oss till sjukhuset igen. Där blev Tanja vänligt bemött med bäddad röntgenbrits och filmen redo. Sååå mysigt tyckte Tanja, och låg helt stilla under de 15 minuter undersökningen tog.
Är så stolt över min duktiga lilla sessa!!


Massor med TACK till min älskade syster Helena som körde oss och höll oss sällskap!!


191 miljoner

Vad skulle du göra??

Jag satsar stenhårt på dessa 191 miljoner, såg någon reklam på tv om att man kunde vinna det.
- vadå, måste man spela för att vinna??

Om jag vann så mycket pengar skulle jag köpa ett hus i skogen (ett stort) och ta upp mitt stora intresse hästarna igen. Jag skulle glädjas över att kunna ge nära och kära en slant och överraska med presenter när jag känner för det.
Jag skulle anlita en städerska och en kock.
Jag skulle införskaffa en ny garderob och nya bröst (utsidan är inte allt, jag vet, men om utsida och insida är nöjda med varandra blir livet fan så mycket enklare).
Jag skulle resa, inte långt och länge, men när jag känner för det.

Vad resten av miljonerna skulle gå till har jag ingen aning om. Förmodligen till att betala sjukhus, psykavdelningar och diverse psykologer.
För tro mig, jag hade fått ett psykiskt frispel av att ha så mycket pengar......
Gnällig som få

Ja, det är jag det.
Sista praktikveckan och jag sitter hemma med sjuka barn.
Kanske är jag inte helt frisk jag heller?? För jag känner inte igen mig själv.
Jag är trött hela tiden, inte så där lat-trött utan trött-trött. Har inte ork eller lust med något, vill bara sova. Aptiten är som bortblåst, jag som ALLTID är hungrig annars.
Det dåliga samvetet gnager. Jag borde så himla mycket. Städa, tvätta, gå till insamlingen, handla (vem äter upp all mat?), putsa fönster inför julen, och en massa annat.

NÄR ska jag få ork och energi till detta??
Väntar otåligt......
Smart sida

Ett litet tips om en bra sida.
För det är bara att erkänna att vi alla äter frysportioner ibland.......
Här har dom listat en mängd olika måltider efter smak, utseende, konsictens osv


Katastrofal bloggare

Japp, det är jag det ;)

Livet rullar på i 300 km/h. Trots detta har jag inget kul att skriva om.
Gör min praktik nu, trivs riktigt gott. Har två veckor kvar sedan är det dax att infinna sig i skolbänken igen.

Så dagarna fylls av praktik, barnens läxor, mitt praktikarbete, matlagning, tvätt, handla, städa, förbereda morgondagen och sova.
Lite mycket just nu kan jag känna, känns som om jag inte hinner göra något ordentligt, går runt med dåligt samvete hela tiden. Vill vara mer närvarande mamma, trevligare fru, socialare vän, laga godare mat, ha ett renare hem osv osv......

Nu ska jag gå i duschen, också en detalj som tar tid, suck.....


RSS 2.0