Sjukhus

Idag har Tanja gjort sin njurröntgen.
Hon hade njurbäckeninflammation i våras och sedan dess har vi varit på tre olika kontroller på sjukhuset. Känns bra att dom kollar upp henne ordentligt.
Hon va så himla duktig, sa inte ett pip när sköterskan satte kanylen som kontrastvätskan skulle sprutas in i. Hon bara kollade nyfiket och frågade varför sköterskan gjorde som hon gjorde.
Efter detta upp till röntgen för att spruta i rätt mängd kontrastvätska och kika lite på röntgenrummet och välja film som skulle visas under röntgen.

Nu fick vi tre timmar "ledigt" så då åkte vi ut till Torp.
På Torp tog vi en snabblunch med underbara Lena som jag inte träffat irl sedan vi flyttade från uddevalla (drygt 7 år sedan). Så himla kul att ses igen, nu får det inte dröja lika länge tills nästa gång, för då kommer våra stora troll vara 15 år... Sug på den du ;)

Efter denna lilla avstickare begav vi oss till sjukhuset igen. Där blev Tanja vänligt bemött med bäddad röntgenbrits och filmen redo. Sååå mysigt tyckte Tanja, och låg helt stilla under de 15 minuter undersökningen tog.
Är så stolt över min duktiga lilla sessa!!


Massor med TACK till min älskade syster Helena som körde oss och höll oss sällskap!!


Kommentarer
Postat av: Helena

Allt för er

2009-11-23 @ 21:06:23
Postat av: L

Waaaah... 15 år (!!!!) Nej du, så illa får vi inte bete Oss. Ses SNART igen tycker jag. När vi har mer tid med ;) Härligt att det gick bra för duktiga sötnosen!! Pusss.

2009-11-24 @ 11:52:13
URL: http://lenalarssons.blogg.se/
Postat av: Natalie - It's all about attitude

vilken söt blogg du har :)

ta hand om dig! puss

2009-12-01 @ 14:27:27
URL: http://nataliedahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0